"One day you will tell your story of how you overcame what you went through and it will be someone elses survival guide"

- Brené Brown

Onze organisatie

GETaHEAD is opgericht door zes ervaringsdeskundigen met postcommotioneel syndroom (PCS). Het doel van GETaHEAD: het herstel van PCS efficiënter, gerichter en minder eenzaam maken. Deze missie was de drijfveer voor de opzet van een mentorprogramma voor mensen die leven met de onzichtbare gevolgen van PCS. Want wie kan je nou beter op weg helpen, dan iemand die het zelf heeft meegemaakt?

‘Had ik dit maar eerder geweten’.

Deze gedachte kwam vaak voorbij tijdens onze eigen herstelperiode. Te vaak, vinden wij. Want waarom is het herstelproces bij PCS voor veel mensen een lange zoektocht? Waarom is het zo moeilijk om een goede hulpverlener te vinden? Waarom krijgen mensen te horen dat ze ‘er mee moeten leren leven’? Wij geloven dat verbetering voor iedereen mogelijk is. Als je maar de juiste tools in handen hebt. Maar zelf op zoek gaan naar die tools, dat is nu juist zo lastig wanneer je hoofd niet goed werkt. Daarom helpen onze mentoren jou hierbij. Samen bouwen we aan jouw herstel.

Stichting

GETaHEAD Brain Recovery Support is een stichting zonder winstoogmerk. Al onze teamleden en mentoren zijn vrijwilligers. Wij willen dat goede begeleiding voor iedereen met PCS beschikbaar is. Daarom proberen wij onze inkomsten zoveel mogelijk uit subsidies en donaties te halen. Alle inkomsten worden volledig geïnvesteerd in de kwaliteit en groei van GETaHEAD of als onkostenvergoeding gebruikt om onze mentoren te ondersteunen.

Wij staan ingeschreven bij de KvK onder handelsnaam Stichting GETaHEAD Brain Recovery Support met nummer 85550604.

Bijdragen door middel van een donatie?

Graag! Dat kan direct via onze donatie link. Of stuur een mailtje naar info@get-ahead.nl