Kernteam

Het Kernteam van GETaHEAD bestaat uit 6 ervaringsdeskundigen met PCS met verschillende achtergronden, waaronder consultancy, geneeskunde, onderzoek, coaching en onderwijs.

Wat ons verbindt is onze passie om het herstel van PCS efficiënter, doelgerichter en minder eenzaam te maken. Het kernteam is gezamenlijk verantwoordelijk voor de inhoud, organisatie en visie van GETaHEAD Brain Recovery Support.

Het kernteam is daarnaast ingedeeld in drie subteams met ieder een eigen portefeuille. Team Mentoren is verantwoordelijk voor de werving & training van mentoren plus de matching van mentoren met mentees. Team Programma is verantwoordelijk voor de inhoud & evaluatie van het programma. Daarnaast gaan zij over de ontwikkeling van de adviezen & informatie die gebruikt worden binnen het programma. Team Organisatie & Groei houdt zich bezig met de website, alle ICT gerelateerde zaken, proces optimalisatie, (financiële) administratie, marketing en het aanvragen van subsidies.

Mentoren

Als je aan ons programma meedoet, word je gekoppeld aan een mentor. Deze mentor heeft zelf PCS of NAH gehad en is grotendeels of volledig hersteld. Onze mentoren zijn positief, begripvol en energiek. Ze geloven in herstel en hebben een passie om jou verder te helpen. Met praktische informatie en een grote database aan behandelingen gaat jouw mentor samen met jou aan de slag. Momenteel hebben wij meer dan 30 mentoren die samen 45 mensen met PCS helpen.

Raad van advies

Onze Raad van Advies bestaat uit specialisten van verschillende disciplines met professionele en/of persoonlijke ervaring met PCS of NAH. Samen met de Raad van Advies zorgen wij dat ons programma betrouwbaar, professioneel en up-to-date is. Zij zijn een onmisbare aanvulling op onze organisatie!

Contributors

Onze contributors schenken hun kostbare tijd om achter de schermen aan GETaHEAD te werken. Dankjewel!

  • Nienke, voor jouw scherpe blik en bijdrage aan onze informatie zowel intern als extern.
  • Sabine, zelf geen PCS gehad. Maar zo'n schat aan ervaring met super veel enthousiasme!
  • Lisanne & Brigit zijn niet alleen mentor maar dragen ook nog eens bij aan het werven van nieuwe mentoren.
  • Koert-Jan, voor het meedenken over onze website en drive om samen mensen met PCS beter te begeleiden te helpen.
  • Stichting Hersenschudding, voor het samenwerken om PCS minder eenzaam te maken