Kernteam

Het Kernteam van GETaHEAD bestaat uit 6 ervaringsdeskundigen met PCS met verschillende achtergronden, waaronder consultancy, geneeskunde, onderzoek, coaching en onderwijs. Wat ons verbindt is onze passie om het herstel van PCS efficiënter, doelgerichter en minder eenzaam te maken. Het kernteam is gezamenlijk verantwoordelijk voor de inhoud, organisatie en visie van GETaHEAD Brain Recovery Support. Het kernteam is daarnaast ingedeeld in drie subteams met ieder een eigen portefeuille: Maud en Claudia vormen Team Mentoren. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving en training van mentoren en de matching van mentoren met mentees. Renée, Julia en Marieke zijn als Team Programma verantwoordelijk voor de inhoud en evaluatie van het programma en de ontwikkeling van de adviezen en informatie die gebruikt worden binnen het programma. Twan houdt zich bezig met de website, administratie en financiën, marketing en het aanvragen van subsidies (Team Organisatie en Groei).

Mentoren

Als je aan ons programma meedoet, word je gekoppeld aan een mentor. Deze mentor heeft zelf PCS of NAH gehad en is grotendeels of volledig hersteld. Onze mentoren zijn positief, begripvol en energiek. Ze geloven in herstel en hebben een passie om jou verder te helpen. Met praktische informatie en een grote database aan behandelingen gaat jouw mentor samen met jou aan de slag.

Mentor worden?

Wij zijn altijd op zoek naar goede mentoren! Heb jij interesse om mentor te worden? Kom dan met ons in contact

.

Raad van advies

Onze Raad van Advies bestaat uit specialisten van verschillende disciplines met professionele en/of persoonlijke ervaring met PCS of NAH. Samen met de Raad van Advies zorgen wij dat ons programma betrouwbaar, professioneel en up-to-date is. Zij zijn een onmisbare aanvulling op onze organisatie!

Contributors

Onze contributors schenken hun kostbare tijd om achter de schermen aan GETaHEAD te werken. Dankjewel!

  • Nienke, voor jouw scherpe blik en bijdrage aan onze informatie zowel intern als extern.
  • Koert-Jan, voor het meedenken over onze website en drive om samen mensen met PCS beter te begeleiden te helpen.
  • Linda, voor jouw input mbt de database met behandelingen.

Donateurs en Partners

Familie van Steenhoven

Deli-zabeth, food concept consultant bij Deli-zabeth & ervaringsdeskundige. Koop het kookboek van Elize en steun GETaHEAD in de strijd tegen PCS: e-book.

Stichting hersenschudding, website

Annet Varekamp, Varekamp Notariaat

Nic van Rongen, Studio voor de Vorm