Team

Het organisatorisch team is gezamenlijk verantwoordelijk voor de inhoud, organisatie en visie van GETaHEAD Brain Recovery Support. Het team bestaat uit ervaringsdeskundigen en mensen met een persoonlijke affiniteit voor hulp bij hersenletsel. De achtergronden van de teamleden variëren van medisch tot technisch, consultant tot psycholoog en coach tot onderzoeker. Wat ons verbindt is onze passie om het herstel van PCS efficiënter, doelgerichter en minder eenzaam te maken.

Mentoren

Als je aan ons programma meedoet, word je gekoppeld aan een mentor. Deze mentor heeft zelf PCS of NAH (gehad). Onze mentoren zijn positief, begripvol en energiek. Ze hebben veel kennis over herstel en een passie om jou verder te helpen. Met praktische informatie en een groot overzicht van verschillende behandelingen gaat jouw mentor samen met jou aan de slag. Momenteel hebben wij met meer dan 30 mentoren al ruim 100 mensen met PCS of ander hersenletsel geholpen.

Raad van advies

Onze Raad van Advies bestaat uit specialisten van verschillende disciplines met professionele en/of persoonlijke ervaring met PCS of NAH. Samen met de Raad van Advies zorgen wij dat ons programma betrouwbaar, professioneel en up-to-date is. Zij zijn een onmisbare aanvulling op onze organisatie!

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers schenken hun kostbare tijd om samen met ons de missie van GETaHEAD te verwezenlijken. Daar zijn wij hen heel erg dankbaar voor!

Als vrijwilliger kun je onder andere bijdragen aan onze basisadviezen, website, mentor training en opleiding, interne communicatie en nog veel meer.

Wil jij jouw naam toevoegen aan dit prachtige rijtje en ons team versterken? Kijk dan eens hier.

Bedankt Nienke, Lisanne, Brigit, Claudia, Jesper!!